Loading...

Multivitamíny pre najmenších. Áno či nie?

Home / novinky / Multivitamíny pre najmenších. Áno či nie?

Jesenné počasie so sebou okrem hmiel či dažďa prináša aj prechladnutia, či epidémie chrípok.

Pre svoje deti chceme, prirodzene, vždy len to najlepšie. To najlepšie však neznamená vždy aj to najchutnejšie. Poznáte to sami, koľkí z vás ešte ani v súčasnosti nevložia do úst špenát?

Snom každej mamy určite je, vidieť svoje dieťa, ktoré s pôžitkom zje všetku zeleninu a ovocie. Povedzme si úprimne, často to zostáva len v snovej rovine a ak by sme aj to šťastie mali, tak kde takúto plnohodnotnú stravu zohnať?

Každý z nás nemá možnosť dopestovať si doma biopotraviny a zelenina a ovocie, ktoré kúpime v supermarketoch nemá vždy dostatok vitamínov a minerálov.

Deti v kolektíve – zvýšené riziko chorobnosti

Najmä v čase chrípkových epidémií majú mnohé mamy obavy z toho, že ich dieťa v škôlke či v jasliach ochorie. Nie každá má možnosť nechať dieťa preventívne doma a vyhnúť sa tomuto riziku. Našťastie existujú už multivitamínové prípravky, ktoré okrem toho, že obsahujú potrebné množstvo vitamínov, tak vašim drobcom aj zachutia.

Multivitamínové prípravky pre rôzne vekové kategórie detí

Multivitamíny a doplnky stravy sú veľmi dôležité pre posilnenie imunity u detí, lebo obsahujú vyváženú kombináciu vitamínov a minerálnych látok, ktoré prispievajú k správnemu rastu a vývoju dieťaťa.

Vybrať si môžete z týchto variantov:

  • Vitamíny pre deti od 3 rokov sú v niekoľkých lahodných príchutiach vo forme želé, pastiliek, ampuliek či sirupu. Užívajú sa veľmi ľahko.
  • Pre novorodencov a dojčatá sú vitamíny dostupné vo forme kvapiek, prípadne sirupov. Obsahujú široké spektrum vitamínov s presne rozpísaným dávkovaním podľa veku či hmotnosti dieťaťa, určite sa nemusíte obávať predávkovania.

Príďte si do našich lekární po vitamínovú výzbroj. Radi vám poradíme.

Share this: